S’escapa un pres d’una presó catalana

L'home va tornar a ser detingut hores després

Un jove marroquí de 27 anys que estava pres al centre penitenciari Brians 2 es va escapar aquest dijous aprofitant una sortida en grup de diversos d’interns i formadors a una zona d’aigua entre Sant Llorenç d’Hortons i Gelida. Durant la sortida, l’home va aprofitar un moment de descuit per fugir corrents, segons explica El Caso.

Quan els responsables de la sortida es van adonar de la situació van avisar el centre i van alertar els Mossos d’Esquadra, que van activar totes les patrulles de la zona i van engegar un dispositiu de cerca. L’home, que acabava condemna a principis de 2022 no era considerat un pres perillós i ja havia participat en diverses sortides similars anteriorment.

Els Mossos sabien que l’home havia fugit per les vies de l’AVE en direcció Gelida, portava pantalons curts blaus, samarreta blanca, xancletes i els braços plens de ferides. A més, tenien una fotografia de l’individu i sabien que vivia a Molins de Rei. El dispositiu va comptar amb la presència d’un helicòpter i finalment agents de l’ARRO el van poder localitzar i detenir poc abans de les deu de la nit en uns camps propers a Gelida.

Durant les dues hores en què l’home va estar fugat no va protagonitzar cap incident destacat. El jutjat de guàrdia en va decretar novament l’ingrés a presó i ara els Serveis Penitenciaris analitzaran la fuga i sancionaran al pres de forma oportuna.