Quines són les millors ofertes d’Amazon?

El mes de juny acaba amb una selecció d’ofertes d’alguns articles per viatjar o per gaudir durant les nostres vacances. Articles sempre relacionats amb la platja i el mar.

El primer article que cal destacar és un inflable ben gran, del qual en poden gaudir petits i adults, ja que suporta fins a 200kg.

Seguidament, si volem escollir qualitat i durada, a l’hora de viatjar, la millor opció és la maleta Samsonite, de la col·lecció S’Cure, amb un preu assequible per a tothom.

Des que ja podem sortir al carrer, després del confinament, el mesurador d’activitat és una de les compres més desitjables de moment, sobretot si tenim la sort de tenir un descompte com el d’avui, un 29%, en un model amb una qualitat més que garantida.

El Xiaomi Smart Band 4 té un funcionament contrastat i una nota de 4,6 sobre 5 en les més de 1.500 valoracions que han fet els seus compradors a Amazon.

Aquest mesurador registra les dades de salut monitoritzant a més la freqüència cardíaca 24/7, avisant quan sigui massa alta.

Ofertas diarias