Un nen es queda atrapat en un pou durant 4 dies

El menor es va precipitar fins a una profunditat de 24 metres

Els equips de rescat van aconseguir treure amb vida a Rahul, el nen de 10 anys que va quedar atrapat en un pou divendres passat. El menor es va precipitar fins a una profunditat de 24 metres quan estava jugant darrere de casa seva, situada en un llogaret de Chhattisgarh, a l’Índia. L’operació per a alliberar-ho ha durat més de 100 hores i va concloure finalment aquesta nit.

“Rahul, que va quedar atrapat en un pou, finalment ha estat rescatat” després d’una operació “d’enormes proporcions que va durar 104 hores”, va informar l’oficina de la prefectura de Govern de Chhattisgarh en Twitter.

Les autoritats van compartir les imatges dels operaris traient al menor de la zona a través d’un túnel i traslladant-lo en llitera a un hospital, on es troba en aquests moments, per a rebre atenció mèdica especial.

El jove es va precipitar a primera hora de la tarda del divendres per un pou abandonat de 24 metres de profunditat en el llogaret de Pihrid, en l’estat de Chhattisgarh i, des de llavors, els operaris han treballat durant dies per a tractar de treure’l amb vida per mitjà d’un túnel paral·lel que es va construir per a facilitar el seu rescat.

Les operacions per a treure-ho del pou, en les quals van participar més de 150 persones, es van alentir en la zona en trobar-se amb roques de gran duresa que van complicar la perforació del forat pel qual es pretenia rescatar al menor, segons va informar la Força Nacional de Resposta a Desastres (NDRF). Malgrat la dificultat, van aconseguir finalment després de grans esforços treure a Rahul amb vida.