Dos morts en una explosió a la cuina d’un bar

Els fets haurien passat ahir la nit, però els cossos no s'han trobat fins aquesta tarda

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Dues persones han estat trobades mortes aquesta tarda en un bar tancat al públic a Parla, Madrid. La mort suposadament hauria estat provocada per una explosió a la cuina, segons han informat fonts de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

La troballa s’ha produït al voltant de les 16 hores d’aquest dimarts quan un treballador d’un establiment annex al bar ‘La Espuela’, situat en el número 21 del carrer Guadalajara de la localitat, informés la Policia que una cosa estranya havia passat allí, ja que hi havia vidres per terra i una intensa olor de cremat.

Fins al lloc s’ha acostat una patrulla d’agents, que després de forçar l’entrada van accedir al lloc, trobant els cadàvers que, segons la seva situació i posició, podrien haver mort fruit d’una explosió en la cuina feia hores, previsiblement la nit anterior.

Posteriorment, han arribat agents de la Policia Judicial i Científica, que estan inspeccionant l’interior a la recerca de possibles pistes. De moment, es desconeix la identitat dels finats si les circumstàncies concretes de la suposada deflagració, que no va ser advertida pels veïns.