Una mare segresta els seus dos fills per evitar que els vacunin

El pare té el temor que se'ls hagi pogut emportar fora d'Espanya

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Guàrdia Civil està buscant dos nens de 12 i 14 anys que han estat segrestats per la seva mare per evitar que el seu pare els vacuni, segons informa El Mundo. Davant aquesta situació, el progenitor va decidir posar una denúncia per desaparició a la localitat sevillana de Mairena de Aljarafe el passat 16 de desembre, quan va perdre tot el contacte amb els seus fills.

L’inici del seu malson, però, es remuntava al 4 de novembre, quan els havia vist per última vegada. La mare dels nens, de la qual feia sis anys estava divorciat, havia demanat la pàtria potestat dels menors per revocar la custòdia compartida i així tenir el poder de decisió sobre la vacunació dels nens. El Jutjat de Família de Sevilla, però, li ho va negar, així que en la primera ocasió que estiguessin sota la custòdia del pare, ell podria vacunar-los.

Aquest fet va provocar que la mare decidís segrestar els seus fills. L’advocat de la dona li va enviar un missatge al pare dient que no la mare no li portaria quan li toqués i que tampoc anirien a l’escola per evitar que els vacunessin, ja que volia “salvaguardar la salut dels nens”.

La mare va optar per escapar-se amb els seus fills i tallar la comunicació amb tot el seu entorn familiar. Els nens encara van tenir contacte per telèfon amb el seu pare fins al 16 de desembre, quan tot va acabar i ell va decidir posar la denúncia. Un dels grans temors de l’home és que hagin pogut fugir d’Espanya, ja que la nova parella de la mare té propietats a Londres, Andorra i l’Uruguai.