Dos encaputxats atraquen a punta de pistola un restaurant

Es van emportar els diners de la caixa i de les màquines expenedores

Dos encaputxats van atracar ahir a punta de pistola un restaurant, del qual es van emportar els diners de la caixa i de les màquines expenedores, ha informat una portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid. Els fets s’hi han produït al madrileny districte de Villaverde.

L’assalt ha tingut lloc a les 6.30 hores d’aquest dijous en l’establiment Peña de França, situat en el Passeig de Tallers. En aquest moment, a l’inici de la jornada laboral, hi havia tres treballadors en el local, que estaven obrint per a servir desdejunis.

Llavors, van entrar al tropell dues persones encaputxades amb dessuadores, guants i amb la cara tapada amb calces. Mentre un d’ells intimidava als empleats amb una pistola perquè no sortissin de la barra, l’altre recollia els diners de la caixa i les màquines, que van obrir trencant-les amb els tamborets.

Després d’aconseguir treure tots els diners, que van guardar en una motxilla, van sortir del restaurant i van fugir en un vehicle a gran velocitat, sense deixar ferits. La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la recerca d’aquest robatori amb violència i estan revisant les càmeres del local, que van gravar tota l’escena, i parlant amb els testimonis per a identificar i detenir als autors.