Un detingut i 2.400 plantes de marihuana confiscades en un operatiu antidroga

Hi havia un espai on dormien tres persones, en una cabanya feta amb fustes i lones de plàstic

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
xr:d:DAFjKqC5eQ4:39,j:1786070066907986940,t:23060819

Els Mossos han detingut un home de 27 anys i nacionalitat albanesa que estava a càrrec de 2.400 plantes marihuana a Sant Miquel de Campmajor (Pla de l’Estany). El detingut acampava al costat dels camps on hi havia la droga per vigilar-la, juntament amb dues persones més que van aconseguir escapar quan van arribar els agents.

L’operatiu es va fer aquest dijous a primera hora del matí. Els Mossos van saber que hi havia una plantació entre Serinyà i Sant Miquel de Campmajor i es va iniciar una investigació que va acabar amb la intervenció policial a dos quarts de set del matí. Els agents van comprovar que al costat de les feixes de plantes hi havia un espai on dormien tres persones, en una cabanya feta amb fustes i lones de plàstic.

En veure la policia, els tres responsables de vigilar la plantació van fugir, però els Mossos van aconseguir atrapar-ne un, un ciutadà albanès de 27 anys. Els altres dos van aconseguir escapar-se aprofitant que es tracta d’una zona boscosa i ara els Mossos els estan buscant. La policia va trobar fins a 2.400 plantes de marihuana en tres feixes diferents a més d’eines i tot el necessari per cultivar la droga. A l’operatiu hi van participar agents de Seguretat Ciutadana, d’Investigació i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos.

La investigació continua oberta i es busquen els dos altres vigilants de la plantació que van escapar. Es preveu que el detingut passi a disposició judicial en les properes hores.