En marxa un operatiu dels Mossos contra una organització criminal en l’esport

La policia està fent entrades i escorcolls a Barcelona i municipis de l'àrea metropolitana i preveu diverses detencions

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos estan duent a terme diverses entrades i escorcolls a domicilis i locals de la ciutat de Barcelona i altres poblacions de l’àrea metropolitana. La intervenció s’emmarca en un operatiu de la policia catalana contra una organització criminal vinculada a grups violents en l’àmbit de l’esport.

Ho ha avançat ‘El Nacional’ i ho han confirmat els Mossos a l’ACN. En concret, i d’acord amb el rotatiu, l’actuació podria estar relacionada amb el grup dels Casuals del Futbol Club Barcelona. El dispositiu ha arrencat a les 06.20 del matí i es preveuen diverses detencions per delictes d’homicidi, desordres públics, segrest, tinença d’armes, contra la salut pública, extorsió, pertinença a organització criminal i altres delictes connexos.

Segons han explicat fonts policials la investigació es troba en secret d’actuacions. Es tracta d’un operatiu conjunt de la Unitat Central d’Extremismes Violents de la Comissaria General d’Informació i la Unitat Central de Segrestos i Extorsions de la Comissaria General d’Investigació Criminal.