COL·LAPSE: Caos i desenes de km de retencions a l’AP-7 i altres vies

Aquest dissabte conduir per carretera s'ha convertit en un malson en diversos punts de Catalunya

Un accident amb dos cotxes implicats provoca aquest dissabte al matí més de 16 quilòmetres de retencions a l’AP-7 a l’altura de Maçanet de la Selva (Girona) en sentit Girona ciutat.

L’accident ha provocat el tancament d’un carril de la via, que s’ha tornat a obrir poc després de les 11.30 hores, han informat fonts del Servei Català de Trànsit (SCT) a Europa Press.

L’SCT preveu que un total de 475.000 vehicles surtin de l’àrea de Barcelona fins a aquest dissabte a les 15.00 hores per l’operació sortida pel pont de Tots Sants.

 

Operació sortida complicada

Un segon accident a la Junquera deixa 4 km de retencions en sentit sud, però altres punts de la xarxa viària també s’estan veient afectats.

Concretament, segons Trànsit, actualment hi ha 8 km de retencions a l’AP-7 a l’altura de la Roca del Vallès; 7 km a Castellbisbal i 7 km de cues a Gelida, tots ells a l’AP-7.

A la C-16, a l’altura de Cercs, hi ha 5 km de retencions; mientre que a la C-17 hi ha dificultats per conduir durant 2 km a Parets del Vallès i 4 km més a Ripoll.