Dos menors violen una companya i ho retransmeten en directe per internet

El noi va aprofitar que la víctima estava inconscient per agredir-la, mentre que una altra noia va gravar els fets, va retransmetre-ho en directe i va enviar els vídeos a terceres persones

Dos menors han estat detinguts a Palma per haver violat una altra noia, també menor, i haver retransmès el moment en directe a través de les xarxes socials.

Els fets es van produir el passat 16 d’octubre en una festa que se celebrava a la capital balear i on van consumir begudes alcohòliques.

La víctima, en un greu estat d’embriaguesa, estava pràcticament inconscient quan els dos joves van aprofitar per mantenir relacions sexuals amb ella.

El violador va il·luminar l’escena amb la llanterna del mòbil i va demanar a una altra noia que ho gravés tot.

A més, ho van publicar en un vídeo en directe a través del perfil del noi en una xarxa social. I també van enviar el vídeo a diverses persones, segons la Policia Nacional.

La mare va denunciar els fets

La mare de la víctima va denunciar davant la policia els fets després de conèixer el que havia passat. Va informar de la violació i de les imatges que s’havien estat enviant els joves a través de les xarxes.

Ara, el violador i l’amiga que el va ajudar a gravar han estat detinguts i la Policia té suficients proves per incriminar-los.

Tots dos estan acusats d’un delicte de descobriment i difusió de secrets, mentre que el noi està acusat d’agressió sexual.