Atropella mortalment una familia sencera i només sobreviu el fill petit

S'investiga com a crim d'odi

Un jove de 20 anys ha atropellat els cinc membres d’una família musulmana a la ciutat canadenca de London en el que les autoritats ja qualifiquen d’atac islamòfob. Els fets van tenir lloc poc abans de les nou del vespre del passat diumenge, quan la família estava esperant per creuar un pas de vianant i la furgoneta del noi va pujar a la vorera i els va atropellar.

A conseqüència de l’atropellament van morir tres generacions de la família: l’àvia de 74 anys, una dona de 44 anys, un home de 46 anys i la filla de 15 anys. L’únic supervivent va ser el fill petit de 9 anys que va poder ser traslladat a l’hospital i que s’està recuperant. Els primers indicis de la investigació apunten que va ser un acte premeditat per raons d’odi i que la família va ser atropellada per ser musulmana.

El presumpte assassí es va donar a la fuga, tot i que va ser detingut poc després a un centre comercial a set quilòmetres del lloc dels fets. La policia revisa les xarxes socials del jove per buscar possibles proves, mentre les autoritats judicials treballen per poder imputar-li un delicte de terrorisme.