Anuncien el final d’una mítica sèrie de televisió

Una promo amb les grans apostes de Telecinco per a la tardor de 2021 ha desconcertat als fans de La que se avecina. En l’anunci, que es va començar a emetre el diumenge 11 de juliol, Mediaset indica que oferirà l’última temporada de la sèrie i parla sobre “secrets que desvelen en l’adéu”.

La segona meitat de la temporada 12 de la ficció, disponible a Amazon Prime Vídeo des del passat 8 de gener, encara no s’ha emès en obert.

Alberto Caballero, un dels creadors de la comèdmia, va confirmar el juliol de 2020 que La que se avecina havia estat renovada per una nova temporada, la número 13.

Alguns usuaris han preguntat a les xarxes socials per què Mediaset parla sobre “última temporada”. Una tuitera va escriure: “Però que finalment s’ha acabat La que se avecina?”.

Hi va haver qui va expressar els seus dubtes sobre si el grup de comunicació es referia a què la sèrie s’acomiadarà amb la temporada 13.

La productora de La que se avecina va haver d’abandonar els estudis en què es trobava la urbanització de Mirador de Montepinar, que eren de José Luis Moreno. “No hem arribat a un acord amb el propietari dels platós. Tenim certes diferències”, va confessar Alberto Caballero, que és nebot del famós ventríloc.

Els decorats en els quals es van gravar 12 temporades de la sèrie van ser destruïts. El guionista va avançar que la història continuarà en “un edifici nou, amb els nostres personatges històrics i alguns veïns nous”.