Dia Mundial de l’Activitat Física al Morell amb diverses propostes

Avatar photo

Sota el lema “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”, es vol promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Morell es torna a sumar a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemora cada 6 d’abril. Enguany, i sota el lema “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”, es vol promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

 

“És una manera de mostrar el nostre compromís per promoure hàbits de vida activa i saludable al nostre poble, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran”, afegeix la regidora de l’àrea, Judit Fernández.

 

Així, del 27 al 31 de març, el Passatge de l’esport del Morell serà l’escenari de diverses activitats dirigides a l’aire lliure. De dilluns a dijous a les 18 hores, i divendres a les 18.15 hores, hi haurà tàbata+core, TRX, ciclo, fitball i zumba. A més, el dia 29 les activitats interiors del pavelló, el pàdel o el gimnàs seran gratuïtes (amb prioritat per a les persones abonades).

 

Finalment, divendres 31 de març es farà una caminada popular de 5 km, amb sortida i arribada al pavelló i amb obsequi per a totes les persones participants.

 

Les activitats exteriors i la caminada són gratuïtes, si bé caldrà inscriure’s prèviament al pavelló municipal o al correu electrònic [email protected]. L’horari de les activitats interiors d’aquella setmana, que canviarà lleugerament de l’habitual, es pot consultar a www.elmorell.cat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Deixa morir la seva dona a Viladecans i grava la seva agonia amb mòbil

Notícia següent

Tàrrega aprova el projecte per renovar equipaments del camp de futbol

Notícies relacionades