Tàrrega aprova el projecte per renovar equipaments del camp de futbol

Avatar photo

Modernització de les instal·lacions que inclou la millora de l’accessibilitat i l’eficiència energètica

L’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat aquesta setmana en Junta de Govern Local un projecte d’obres per millorar les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal Joan Capdevila Méndez. En concret, el consistori preveu invertir fins a 136.724 euros (segons el pressupost de contracta) per renovar els vestidors soterrats i els lavabos públics situats a la zona sud oest del recinte. Així ho ha explicat avui el regidor d’Esports, Silveri Caro, en una entrevista a l’emissora municipal Ràdio Tàrrega. “Es tracta d’una posada al dia urgent de les instal·lacions. Per això, l’execució del projecte sortirà molt aviat a licitació per tenir enllestides les obres de cara a la temporada esportiva vinent”, ha assenyalat Silveri Caro.

Els vestidors, ubicats sota les grades del camp, seran objecte de millores amb la substitució de paviments, enrajolats, pintura, mobiliari, fusteria i sanitaris. A més, es modernitzaran els sistemes d’instal·lació elèctrica, il·luminació i calefacció dels espais sota criteris d’eficiència energètica. Són tres vestidors, dos per als equips i un per al conjunt arbitral, que es continuaran ajustant a la normativa vigent. Pel que fa als lavabos públics, l’actuació es basarà en una redistribució dels espais ampliant la superfície per garantir l’accessibilitat. Destaca en aquest sentit la construcció d’una rampa. També se substituiran paviments, enrajolats, fusteria i sanitaris.

 

El regidor Silveri Caro ha afegit que es treballa en la millora d’altres equipaments del Parc Esportiu. Així, per exemple, es preveu repintar les portes del Pavelló Municipal d’Esports. D’altra banda, el recinte de les piscines municipals d’estiu ja preparen la seva reobertura per al pròxim mes de juny. En aquest sentit, han finalitzat les tasques de renovació dels paviments, les anomenades “platges”, en una superfície total de 340 metres quadrats. La inversió ha ascendit a 48.300 euros. Ara es procedirà a renovar les escales interiors que donen accés al vas de la piscina, que es troben malmeses pel pas del temps. S’invertirà vora 60.000 euros en una superfície de 200 metres quadrats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sixteen − 5 =

Notícia anterior

Dia Mundial de l’Activitat Física al Morell amb diverses propostes

Notícia següent

Mor un nen de 12 anys amb febre i al·lucinacions en tirar-se pel balcó

Notícies relacionades