Gran èxit de la nit del foc a la Massana

Avatar photo

La zona de les escoles es va omplir per veure l'espectacle de foc

La cremada de falles va aconseguir aixecar una gran expectació a la Massana. La zona de les escoles es va omplir per veure l’espectacle de foc. Els primers en desfilar van ser els petits fallaires, amb les seves boles de llum. El foc va rodar de la mà d’una desena de fallaires, joves del Punt 400, a més d’alguns massanencs amb ganes de formar part de la colla fallaire, entre ells, el conseller Guillem Forné.

Un cop arribats a la zona de l’aparcament, acompanyats de les gralles dels Castellers d’Andorra, van continuar rodant en un autèntic espectacle de llum per al nombrós públic que els esperava. A més, el coordinador de la iniciativa, Eduard Vergara, va fer una demostració amb una falla tradicional, feta amb beç. El públic va aplaudir la destresa dels joves fallaires, que fan fer diverses exhibicions.

Algun massanenc recordava com antigament els seus pares explicaven que de joves baixaven de la muntanya cremant falles.

El foc de les falles va donar pas a la gran foguera, amb la llum de la qual es va ballar el Ball de Bruixes, amb l’Esbart Valls del Nord, amb una gran ovació per part dels presents.

La festa va continuar amb el concert d’Istar Ruiz, que va fer participar activament el públic, pujant a l’escenari. Entre ells, el mateix conseller Forné que va interpretar un tema de Sau.

Tant la cònsol major com el conseller de Cultura van remarcar la gran acceptació popular de la festa. Ara el projecte s’obre a tothom que tingui anes de formar part de la colla fallaire de la Massana.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mor un treballador en caure des d’una teulada

Notícia següent

Sitges gaudeix la revetlla de Sant Joan sense incidències remarcables

Notícies relacionades