Mor un treballador en caure des d’una teulada

Un treballador ha mort el matí d’aquest dijous en caure des de la teulada d’una empresa situada en el polígon de Son Castelló (Palma). La víctima, de 27 anys d’edat i origen estranger, es trobava reparant una estructura d’uralita quan s’ha precipitat d’una altura aproximada de 20 metres, segons han informat fonts policials. Ambulàncies del Samu-061 i patrulles de la Policia Local i Nacional s’han desplaçat amb urgència fins al lloc per a auxiliar a la víctima.

Els serveis sanitaris no han pogut fer res per salvar la vida de l’operari. El Cos Nacional de Policia ha obert una recerca per a determinar les causes de l’ocorregut, encara que les primeres informacions assenyalen que la teulada en la qual estava treballant s’ha fracturat. L’accident s’ha produït entorn de les 8.30 hores en una nau industrial situada en l’Avinguda 16 de juliol, segons les mateixes fonts. La policia ha rebut la trucada de diversos testimonis que alertaven que un treballador havia caigut i es trobava ferit de gravetat.

Agents de la Unitat d’Intervenció Immediata (UII) de la Policia Local han estat els primers a arribar. El perjudicat havia patit un traumatisme cranioencefàlic i el seu estat era molt greu. Els sanitaris han intentat reanimar-ho sense èxit. Les primeres hipòtesis de l’accident laboral apunten al fet que el jove estava reparant la teulada sense casc ni arnès quan ha cedit l’estructura i s’ha precipitat al buit des de 20 metres d’altura.