Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

Els veïns del barri Gaudí ja disposen de la nova zona d’aparcament

Avatar photo

Els veïns ja poden gaudir també d'un nou espai d'esbarjo per a gossos

La demanda històrica dels veïns del barri Gaudí s’ha convertit en una realitat: ja disposen de la nova zona d’aparcaments. La construcció d’aquest ha donat resposta a les reivindicacions veïnals i s’inclou en les darreres inversions que l’Ajuntament de Reus ha realitzat al barri -juntament amb la nova zona d’esbarjo per a gossos- per un import de 72.500 euros. Aquestes millores sorgeixen de l’acord entre el govern municipal i el PSC, el passat octubre de 2017. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor de Via Pública, Hipòlit Montseny, i el portaveu del grup municipal del PSC, Andreu Martí, juntament amb alguns veïns, han visitat aquest matí els nous espais, que ja estan a disposició dels veïns del barri.

Una de les reivindicacions més demandades per part dels veïns del barri Gaudí ha estat la nova zona d’aparcaments de la qual ja disposen. Aquest nou espai respon a la necessitat de més places d’estacionament, així com també ha permès solucionar el problema d’inundacions dels solars situats entre l’avinguda de Barcelona i el carrer de Badalona. El nou equipament té una capacitat per 70 vehicles, que s’afegeixen a les que ja existien, sumant un total de 140 places.

El projecte ha comptat sempre amb els suggeriments dels veïns que han tingut un paper protagonista. “En el disseny del projecte del nou aparcament, hem tingut en compte en tot moment les propostes dels veïns del barri”, ha assegurat l’alcalde, qui ha afegit que l’objectiu ha estat sempre “ajustar-se a les necessitats reals dels veïns”. Precisament, el batlle ha agraït la tasca dels veïns i ha reconegut que “el seu coneixement i insistència són indispensables per planificar inversions ajustades a les demandes, i per fer avançar la ciutat”.

L’obra, executada per l’empresa Construccions Vinaixa per un import d’adjudicació de 57.700 euros, ha comportat la pavimentació de la rampa d’accés des del carrer de Barcelona, un rebaix de les terres del solar per eliminar els problemes d’inundacions derivats de la pluja i la pavimentació el terreny per poder organitzar les places d’aparcament en la nova zona asfaltada.

Una nova zona d’esbarjo per a gossos

D’altra banda, els veïns ja poden gaudir també d’un nou espai d’esbarjo per a gossos al barri Gaudí, al carrer de Figueres. Aquest espai té una superfície de 900m2 i compta amb una font per animals, bancs, papereres i dispensadors de bosses. Es tracta de la vuitena zona d’aquestes característiques, que la regidoria de Via Pública està implantat en diferents parcs o terrenys municipals per respondre a les peticions de la ciutadania i, sobretot, dels propietaris de gossos. D’aquesta manera, a més, es disposa d’espais concrets per a l’oci dels gossos, alhora que s’assegura una ciutat neta.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Passió d’Albinyana torna aquest cap de setmana

Notícia següent

Detenen tres joves del Vendrell per cometre catorze robatoris amb força en habitatges de Cornellà de Llobregat

Notícies relacionades