Dimecres, 17 d'abril de 2024
És notícia

Taller als Casals d’Estiu per educar els infants en la responsabilitat de tenir una mascota

Avatar photo

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística, col·labora amb el Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya en l’organització d’un taller educatiu que es desenvolupa als Casals d’Estiu municipal, amb l’objectiu d’educar els infants en la responsabilitat que comporta tenir una mascota.

El taller vol transmetre als nens i nenes que participen als casals promoguts per l´Ajuntament, el missatge de que una mascota necessita cures i que és una responsabilitat a llarg termini; que els animals són éssers vius i que han de ser respectats i incorporats a la vida de la ciutat de manera responsable.

En aquest sentit, es donen indicacions als infants i joves en relació al comportament dels animals; i es promou la seva cura, amb les visites periòdiques al veterinari. Així mateix, durant el taller es recordar els deures cívics del propietari d’una mascota (censar, passejar amb corretja, recollir les deposicions, etc.), es fomenta la identificació amb microxip, i es recomana l’adopció de mascotes i evitar els abandonaments;

El taller s’ha desenvolupat aquest dimarts, 17 de juliol al Casal Pi del Burgar (a l’IEScola Pi del Burgar), i al Casal Fem-nos Amics (a l’Escola Pompeu Fabra). Les properes edicions seran al Casal Joan Rebull, el dijous 19 de juliol, i al Casal Adaptat Aspercamp, el divendres 20 de Juliol, a l’Escola Rubió i Ors.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Vila-seca comença la seva Festa Major d’Estiu

Notícia següent

Vila-seca acull el concert de Stefano Palatchi

Notícies relacionades