Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

Les Festes de la Tardor segueixen el seu curs a ritme de garrotin

Avatar photo

La tinent d’alcalde Montse Parra dóna la sortida a la XIV Ruta des de la plaça Sant Joan per recórrer el Centre Històric

Aquest diumenge al matí ha tingut lloc la caminada de la XIV Ruta del Garrotin, amb sortida des de la plaça Sant Joan fins al Turó de la Seu Vella. Un recorregut carrincló pel Centre Històric de la ciutat, amb atractives històries a ritme de garrotin i de rumba, tot passejant per indrets com la plaça de la Catedral o la del Dipòsit, entre altres.

La tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, i el president dels Amics de la Seu Vella, Joan Ramon González, han donat la benvinguda els participants, que s’han sumat a la festa al llarg del recorregut, fent de suport a la música més popular de Lleida.

La Marxa, organitzada pels Amics de la Rumba i el Garrotín de Lleida i l’Associació Amics de la Seu Vella, amb la col·laboració del Consorci del Turó de la Seu Vella, ha volgut dedicar-se enguany a la persona de Josep Molina, l’Andarin de la Bordeta, perquè ha estat fidel amb la seva presència en totes les edicions. La Ruta del Garrotin també s’inclou dins de la campanya de caminades de la coordinadora Lleida Camina.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’art i el col·leccionisme es fan presentes a les Festes de la Tardor

Notícia següent

Cerveses artesanes, animació i música en viu a la plaça del Dipòsit

Notícies relacionades