Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Finalitza la millora del barranc de l’Escorial, inclosa en els Pressupostos Participatius 2018

Avatar photo

L’Ajuntament de Reus ha finalitzat les obres de millora del barranc de l’Escorial, incloses en els Pressupostos Participatius 2018. L’actuació realitzada ha consolidat i dignificat l’entorn, amb una intervenció pensada perquè els veïns puguin gaudir plenament aquest espai.

Aquest objectiu s’ha assolit amb l’execució d’un projecte que, a més de mantenir les característiques del passatge, ha buscat a la vegada afegir nous valors: la comoditat dels usuaris i l’adaptació a la circulació de vianants i bicicletes.

Entre d’altres millores, s’han arranjat els talussos del barranc i el conjunt del sòl en tot el recorregut, de manera que ara s’hi pot passejar. També s’han adequat parts del nou vial com a placetes.

El projecte s’ha d’executat en el tram entre el carrer de Puertollano i l’esplanada del camp de futbol del barri Montserrat. Les obres van ser adjudicades a l’empresa Construccions Vinaixa, amb un pressupost de 77.187 euros.

La millora del barranc de l’Escorial era una reclamació històrica dels veïns del barri Montserrat, que en els darrers anys s’ha anat executant a trams i reconvertint l’antic barranc en vials transitables. S’assoleix així l’objectiu de recuperar un espai residual per dotar el barri d’una nova zona amb potencialitat pel gaudi dels veïns.

L’arranjament del barranc va ser una proposta de Domingo Martínez Murcia al procés per a l’elaboració dels Pressupostos Participatius 2018, i va ser escollit en l’apartat de grans projectes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament es dota del Pressupost municipal de 2019 i d’un Pla d’Inversions de 4,3 milions d’euros

Notícia següent

Tarragona presenta la imatge de Santa Tecla 2019

Notícies relacionades