Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Els reusencs podran donar l’últim adéu al cinema Palace

Avatar photo

El divendres 31 de març l'Escola de Cinema de Reus projectarà l'última pel·lícula

La taquilla abaixa la cortina. Al hall principal ja s’ha esborrat l’olor de les palometes. El cine Palace ha regalat durant gairebé 40 anys il·lusions i experiències per als veïns, tan grans com joves,  de Reus. L’Escola de Cinema amb orgull abaixarà el teló del cinema amb la pel·lícula Marcianos de Marte, produïda pel director de l’Escola, Daniel Villanova.

La projecció del film serà el divendres 31 a les vuit de la tarda. El curtmetratge ja ha estat premiat per diversos reconeixements del Premi a la Millor Producció Catalana 2016 al FILMETS Badalona Film Festival. El gran adéu cinematogràfic comptarà amb tots els ingredients d’un festival estatunidenc: catifa vermella, photocall commemoratiu i es podrapa gaudir d’una visita al cinema amb un refrigeri.

El director de l’Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva, entre llàgrimes expressa l’orgull que té per poder projecta l’últim producte audiovisual al Palace: “Sense aquest cinema jo potser no hagués anat mai a Hollywood. Són dies tristos però el tancament és un pas natural.”

DanielVillanueva_ReusEl director de l’Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva. Foto: Júlia Albesa

La regidora de cultura, Montserrat Caelles Bertran, transmet obertament la importància del cinema Palace a Reus. Agraeix la tasca pedagògica de creació perquè la demostració del producte és la feina més senzilla. A més a més, Caelles explica el suport que dóna l’administració a les empreses privades que vulguin portar uns nou cines: “La ciutat de Reus tindrà avia‘t cinemes, quan hi ha demanda hi ha oferta.”

El cine s’omplirà de simbolisme i de adéus per acomiadar una de les figures més populars i rellevants de la ciutat de Reus.

J. Albesa

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La 28a Fira de Titelles de Lleida oferirà 28 espectacles, 6 seran estrenes absolutes

Notícia següent

Gran expectació pel conte musical “Alícia al país de la música”

Notícies relacionades