Gran expectació pel conte musical “Alícia al país de la música”

Avatar photo

La Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Reus ofereixen nous actes culturals emmarcats dins la Capitalitat de la Cultura Catalana

La Capitalitat de la Cultura Catalana que sustenta la ciutat de Reus porta nous actes a la ciutat. Es tracta de “mobilitzar els nostres centres perquè augmentin encara més els interessos culturals i socials”, tal com ha explicat el president de la Diputació, Josep Poblet.

Un dels títols que es poden trobar a la cartellera és el de l’obra “Alícia al país de la música”, que tindrà lloc a l’Auditori Higini Anglès el 3, 4 i 5 d’abril, i que hi participaran més de 1.200 escolars de tretze escoles del Baix Camp. Es tracta d’un conte musical adaptat a la història original –a partir de la selecció d’algunes escenes d’“Alícia al país de les meravelles” de Lewis Carroll- al Conservatori. “És una adaptació atemporal, poc convencional, més aviat és una obra molt contemporània”, ha destacat la directora de l’espectacle, Georgina Llauradó.

D’altra banda, aquest conte musicat és una producció creada al detall que ha comptat amb l’esforç i participació del sector de la pedagogia, el teatre i l’art. “Hi ha hagut moltes hores d’implicació i formació interpretativa. Cal destacar la feina i dedicació dels professors”, ha comentat Llauradó.

DSC_0016

Fotografia de família durant l’assaig de l’obra. Foto: Marina Villegas 

Per la seva part, durant la presentació de les activitats culturals d’aquest dimarts als mitjans de comunicació, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha mostrat l’agraïment als tres centres participants –el Col·legi d’Educació Especial Alba, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus, i l’Escola i Conservatori de Música- així com als professors implicats, i a la Diputació pel seu suport constant a la cultura. “Estem orgullosos que tothom estigui abocat a la cultura”, ha comentat Pellicer.

Alhora, el president de la Diputació, Josep Poblet, ha donat èmfasi a la participació del Col·legi d’Educació Especial Alba. “És un orgull que tothom tingui un espai dins la Capitalitat de la Cultura Catalana d’enguany”, ha destacat Poblet.

Actes innovadors
Altres actes destacats són el “Mini cicle de concerts al terrat”, tres concerts de qualitat en petit format que es duran a terme durant el pròxim mes de juny, i que tal com assegura Poblet, és molt recomanable perquè “Reus vist des de les taulades, té una fascinació especial per la combinació d’edificis i el pas dels segles”; la inauguració de l’exposició “Aquí hi ha tela”, al Palau Bofarull, durant el mes d’octubre d’enguany. Una exposició que permetrà comprovar com varien d’una societat a una altra les necessitats funcionals dels vestits.

 MARINA VILLEGAS MILÀ

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els reusencs podran donar l’últim adéu al cinema Palace

Notícia següent

El Festival d’Estiu de Tarragona es queda fora dels plans de l’Ajuntament

Notícies relacionades