Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

El Braç de Santa Tecla, protagonista de la imatge de les festes

Avatar photo

A més, tots els elements del seguici estaran presents al cartell, ajudant a configurar la imatge del braç de Santa Tecla

Per primer cop en la història de les festes, el Braç de Santa Tecla serà l’element principal de la imatge gràfica de les Festes de Santa Tecla d’enguany. A més, tots els elements del seguici estaran presents al cartell, ajudant a configurar la imatge del braç de Santa Tecla. D’aquesta manera, tots ells conformen el Braç de Santa Tecla, coronat per la Tau i la gran palma del martiri. L’empresa Garamond ha estat la responsable de la creació de la imatge i Dani Pena, tarragoní format a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, n’és el seu autor.

La portaveu de l’equip de govern, Begoña Floria, durant la presentació del cartell ha destacat el fet que és el primer cop que el braç de Santa Tecla és l’element principal de les Festes. “Hi havia elements de la Festa que en els concursos ens costava que apareguessin, com per exemple el Braç” ha afirmat la portaveu, tot destacant la novetat que representa la incorporació del braç a la imatge de les festes.

El cartell d’enguany representa un dels moments més àlgids de les Festes, l’entrada del Braç a la Catedral tan bon punt finalitza seguici. La imatge reprodueix un moment molt especial, en el qual es produeix un ball conjunt de les figures del seguici, les diferents colles castelleres fan pilars, les campanes de la Catedral repiquen i hi ha un espectacle pirotècnic.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de l’Arboç ofereix una línia de subvencions per fomentar l’emprenedoria

Notícia següent

Es presenta un projecte a la Bisbal per millorar l’ocupació de la comarca

Notícies relacionades