Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

L’Ajuntament de l’Arboç ofereix una línia de subvencions per fomentar l’emprenedoria

Avatar photo

El consistori va aprovar en sessió plenària les bases reguladores del programa "Dinamització de locals buits 2016-2017"

L’Ajuntament de l’Arboç posa a disposició dels veïns i veïnes una nova línia de subvencions que té com a doble objectiu fomentar l’esperit emprenedor entre la ciutadania i apostar decididament per la implantació de noves activitats comercials i de serveis al municipi. D’aquesta manera, el consistori va aprovar en el ple ordinari celebrat el passat 25 de maig les bases reguladores per a la sol·licitud de subvencions a l’inici d’una activitat econòmica en un local buit.

Poden optar a aquesta línia de subvenció totes aquelles persones físiques i jurídiques que hagin iniciat una activitat en un local buit de l’Arboç durant els anys 2016 i 2017 i compleixen els requisits estipulats a les bases. A més, el consistori informa que l’establiment o local comercial ha d’estar obert com a mínim durant 12 mesos i situat a peu de carrer. Podeu consultar les bases reguladores i el procediment per a l’atorgament de les subvencions en el següent enllaç: http://www.arbocenc.org/uploads/DOC4288Certificat%20acord%20de%20Ple%20bases%20reguladores.pdf .

La quantia que s’abonarà als sol·licitants anirà en funció del règim al qual estigui sotmesa l’activitat. En cas que, per nombre de sol·licituds, la quantia a subvencionar excedeixi l’import total de l’aplicació pressupostària, el consistori es reserva el dret a valorar cada sol·licitud i repartir la quantia segons consideri més oportú.

Un cop exhaurit el termini de presentació de les sol·licituds, i dins dels tres mesos següents, els serveis jurídics i tècnics de l’Ajuntament, amb la documentació presentada i la documentació existent en l’expedient de cada activitat nova, valoraran les propostes i emetran l’informe corresponent. Després de justificar degudament la subvenció, l’Ajuntament procedirà al seu pagament dintre del termini de dos mesos, des de la presentació de la justificació completa. Els mitjans de pagament seran els establerts a les bases d’execució del Pressupost vigent.

Així doncs, amb el programa de ‘Dinamització de locals buits 2016-2017’, l’Ajuntament té la voluntat de contribuir al desenvolupament social i econòmic de l’Arboç i del conjunt del territori, fent així un salt qualitatiu important en l’aposta per fomentar l’emprenedoria, la innovació i l’activitat empresarial al municipi.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Crida-CUP denuncia ”assetjament policial” al Centre Històric de Lleida

Notícia següent

El Braç de Santa Tecla, protagonista de la imatge de les festes

Notícies relacionades