Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

Detingut un veí de Lleida buscat per la justícia alemanya per abús sexual a un menor i pornografia infantil

Avatar photo

L'home hauria realitzat actes sexuals amb un nen de 8 anys amb la connivència de la mare, a més d'obtenir fotografies i vídeos del menor que distribuïa a través de la Internet fosca

La policia de l’Estat ha detingut a Lleida un home resident a la capital del Segrià de nacionalitat espanyola a qui li constava vigent una ordre europea de detenció i lliurament expedida per les autoritats judicials alemanyes, concretament del districte de Friburg. L’home està acusat de contactar, a través de l’anomenada Internet fosca, amb una parella a la qual va oferir diners a canvi de realitzar actes sexuals amb el fill de 8 anys de la dona. A canvi d’un primer lliurament de diners la parella, que també està acusada en la causa oberta a Alemanya, va oferir al detingut pel·lícules de contingut sexual del menor. Després d’aconseguir eludir la pressió policial a Alemanya, finalment va ser localitzat i detingut a la ciutat de Lleida. L’arrestat ja havia estat detingut per la policia espanyola per prostitució i corrupció de menors en els anys 2005 i 2007.
La policia de l’Estat ha detingut a Lleida, en el marc d’una operació coordinada a través de l’Oficina Sirene, un home resident a la capital del Segrià, de nacionalitat espanyola, a qui li constava vigent una ordre europea de detenció i lliurament expedida per les autoritats judicials alemanyes, concretament del districte de Friburg. L’home està acusat de contactar, a través de l’anomenada Internet fosca, amb una parella a la qual va oferir diners a canvi de realitzar actes sexuals amb el fill de 8 anys de la dona. A canvi d’un primer lliurament de diners la parella, que també està acusada en la causa oberta a Alemanya, va oferir al detingut pel·lícules de contingut sexual del menor. Després d’aconseguir eludir la pressió policial a Alemanya, finalment va ser localitzat i arrestat a la ciutat de Lleida. L’home ja havia estat detingut per la policia espanyola per prostitució i corrupció de menors en els anys 2005 i 2007.

Els fets es van iniciar l’abril del 2016 i es van perllongar fins al mes d’octubre del mateix any, període en el qual pagava entre 100 i 5.000 euros a la mare i regals al menor per les trobades sexuals, segons fonts policials. D’altra banda, juntament amb la parella de la mare del menor, hauria realitzat vídeos i fotografies de contingut sexual del nen amb la intenció de compartir-les a través de la Internet fosca.

L’operació l’ha duta a terme per la Unitat de delinqüència i crim organitzat de la de la policia espanyola a Lleida i pel Grup de localització de fugitius internacionals de la Comissaria general de policia judicial del cos.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Horari especial del Cementiri Municipal de Torredembarra amb motiu de Tots Sants

Notícia següent

La càtedra AgroBank de la UdL premia un projecte per desenvolupar pastes alimentàries enriquides amb llobarro

Notícies relacionades