Dimarts, 16 de juliol de 2024
És notícia

Canvi en el govern de Mont-roig del Camp

Avatar photo

Enrique López, regidor d'Hisenda i Manteniment d’Espais i Equipaments, marxa per motius personals i s'incorpora al govern Jordi Alemany, que assumeix les mateixes responsabilitats

El regidor de govern de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Enrique López ha anunciat aquest dijous al vespre que deixa el càrrec per motius personals. El substituirà Jordi Alemany, número 9 de la llista del PSC Mont-roig Miami, qui assumirà les mateixes funcions.

L’actual regidor d’Hisenda i Manteniment d’Espais i Equipaments ha fet públic en un comunicat que “ha estat una decisió molt meditada i molt difícil, però crec que és el millor per a la meva família, per a mi i per Mont-roig Miami”. En aquest sentit, ha explicat que els darrers 6 anys s’ha dedicat a la política i a la seva feina, restant temps a la seva família i, precisament, referint-se a la seva família, ha dit que “sento que m’estic perdent alguna cosa realment important, el més important”.

López també ha agraït el tracte rebut durant aquests anys, remarcant que s’ha sentit molt estimat i valorat. També ha adreçat unes paraules a l’equip de govern, destacant la capacitat de treball, dedicació i passió; i ha enviat un missatge de suport i bons desitjos al seu successor.

Recordem que Enrique López és regidor de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp des de l’any 2015, mandat que va ocupar les àrees d’Educació i Serveis Socials.

També va ser el portaveu del grup municipal del PSC (formació política on es va incorporar el 2013). Actualment seguia desenvolupant les funcions de portaveu municipal i ocupant la tercera tinença d’alcaldia. Jordi Alemany assumirà les mateixes àrees.

El nou regidor de govern serà Jordi Alemany, qui agafarà el relleu d’Enrique López assumint les mateixes àrees i responsabilitats. Actualment, Alemany és gerent de restaurants, cafeteries i àrees de servei d’una multinacional del sector de l’hostaleria i serveis, empresa on va començar a treballar l’any 1999.

La seva formació i experiència professional està vinculada en la gestió de recursos humans, restaurants, prevenció de riscos laborals i qualitat.

Alemany va néixer a Amposta i va passar la seva joventut a un poble de la província de Saragossa. L’any 2005, va venir a viure, juntament amb la seva esposa, a Miami Platja, poble on han nascut els seus dos fills.

Segons ha explicat Alemany, entra a formar part del govern municipal amb ”la intenció de millorar el municipi i la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes”. En aquest sentit ha afirmat que “tinc un gran repte al davant, ja que serà molt difícil estar a l’altura de l’excel·lent treball que ha realitzat l’amic Enrique durant aquests anys, però per falta de ganes i dedicació, us garanteixo que no serà”.

La renúncia del regidor Enrique López es farà efectiva en el pròxim ple ordinari del mes d’abril. L’entrada d’Alemany, número 9 de la llista del PSC, es produeix després de la renúncia del número 8 de la llista. Està previst que el nou regidor prengui possessió del càrrec en un ple posterior, probablement extraordinari.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eighteen − four =

Notícia anterior

Entitats de la Franja reclamen el retorn dels béns del Museu de Lleida

Notícia següent

S’inicien les obres de consolidació dels marges del rec d’en Teixido de Banyoles

Notícies relacionades