Dimecres, 26 de juny de 2024
És notícia

Rosa Maria Ibarra celebra els “millors resultats” del PSC a Tarragona en unes autonòmiques

Avatar photo
La cap de llista socialista a Tarragona assegura que “governarem defensant els interessos dels quasi 8 milions de catalans i catalanes”

La cap de llista del PSC per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, ha posat en relleu avui que “el PSC ha obtingut aquest diumenge el seu millor resultat en unes eleccions al Parlament. El millor resultat de tota la nostra història. Per primer cop hem guanyat en vots i en diputats, amb un creixement que ens ha fet superar els 80.000 vots a la demarcació, 25.000 més que ara fa tres anys.”

Segons ha destacat Rosa Maria Ibarra, “aquest creixement és homogeni a totes les comarques de la província de Tarragona. És cert que hem guanyat i hem crescut a la costa i als grans nuclis de població, però també hem registrat un creixement molt notable a les comarques de l’interior.”

En aquest sentit, la candidata socialista subratlla que “el PSC culmina un cicle electoral que l’ha dut a guanyar, en poc més d’un any, les eleccions municipals, les eleccions generals i ara les autonòmiques. En el conjunt del país però també a les comarques tarragonines.”

“Per tant, és fals el relat que circumscriu l’hegemonia del PSC a l’àrea metropolitana de Barcelona. Ens hem consolidat també com el primer partit de Tarragona. El resultat d’ahir no és flor d’un dia, al contrari és fruit d’una dinàmica ascendent que encara no ha tocat sostre.”

En aquesta línia, Ibarra s’ha compromès “a ser la veu que defensa els interessos dels ciutadans de les comarques tarragonines al Parlament de Catalunya. Volem recuperar aquest territori de l’oblit sistemàtic al qual l’havien condemnat els Governs independentistes aquests darrers deu anys.”

Finalment, la diputada socialista ha volgut agrair “la confiança que ens han fet més de 80.000 ciutadans de les nostres comarques. Ens hi deixarem la pell per fer-nos dignes d’aquesta confiança, en podeu estar segurs.”

Així mateix, també s’ha dirigit amb respecte envers tots aquells que ahir no van votar socialista. “El Govern de Salvador Illa no alimentarà cap front excloent. Ho va dir ahir el mateix Salvador Illa, governarem defensant els interessos dels quasi 8 milions de catalans i catalanes. D’aquells que ens han votat, dels que no ho han fet, i fins i tot d’aquells que ens insulten. Sabem que Catalunya només guanya quan els catalans i catalanes anem units entorn d’uns objectius d’excel·lència en el benestar social. Ara és l’hora”, ha conclòs.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ultra dreta catalanista, Aliança Catalana, entra al parlament

Notícia següent

Detenen un home per cultiu i distribució de marihuana a l’Anoia

Notícies relacionades