Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

El PP de Girona promet la gratuïtat de l’educació de 0 a 3 anys

Avatar photo
Jaume Veray també proposa un augment de la deducció autonòmica de l’IRPF per naixement, adopció i acolliment de menors

El cap de llista del PP per Girona a les eleccions autonòmiques, Jaume Veray, ha aprofitat el dia de la mare per anunciar la proposta de garantir la gratuïtat de l’educació infantil de 0 a 3 anys. “Fins a assolir aquest compromís, desgravarem fiscalment un 30% del cost de les escoles infantils d’iniciativa social i privada”, ha explicat avui des de Sant Feliu de Guíxols.

Veray també ha assenyalat que entre les mesures previstes pels populars hi ha un increment de la deducció autonòmica de l’IRPF per naixement, adopció i acolliment de menors. “Les famílies es podran deduir fins a 700 euros per fill en els tres primers anys”, ha destacat. A més, “recuperarem la prestació universal per fill a càrrec”, que en el cas de les famílies monoparentals o nombroses, aquest ajut s’estendrà fins als sis anys.

El candidat popular també ha fet èmfasi en la conciliació, per això ha indicat que entre les seves propostes hi ha promoure que les empreses desenvolupin polítiques de conciliació i per a incentivar-ho “es tindrà en compte en els concursos públics a les empreses que implementin plans en aquest sentit”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El jovent s’apunta a les compres de 2a mà del Vide Dressing

Notícia següent

Barcelona celebra la 44a edició de la Cursa El Corte Inglés

Notícies relacionades