El PP denuncia que la política espanyola “depèn de l’estat d’ànim de Puigdemont”

Avatar photo
Sémper avisa Sánchez que “se sabrà tot” sobre el cas de les mascaretes a través de les comissions del Congrés i el Senat

El PP denuncia que la política espanyola sembla “condemnada a viure depenent de l’estat d’ànim de Puigdemont”. Així ho ha dit aquest dissabte el portaveu dels populars, Borja Sémper, que ha lamentat que tot estigui en mans de l’expresident, “de si les negociacions es diluciden a Waterloo o Ginebra, de l’estat d’ànim d’ERC, del que passa entre el PNB i Bildu i de si Sánchez té problemes amb la justícia”. En una atenció als mitjans a Sant Sebastià, Sémper ha assegurat que “la política espanyola està totalment bloquejada i tacada per l’obsessió d’un sol home de mantenir-se en el poder a qualsevol preu”. D’altra banda, ha avisat Pedro Sánchez que “se sabrà tot” sobre el cas de les mascaretes a través de les comissions del Congrés i el Senat.

Borja Sémper ha criticat que Pedro Sánchez i el PSOE hagin “activat el botó del ventilador” en lloc de “donar explicacions i ser transparents quan la corrupció interpel·la un partit polític”. No obstant això, ha recordat que la setmana que ve es constituiran les comissions d’investigació tant al Congrés com al Senat.

“Els puc assegurar que s’acabarà sabent absolutament tot”, ha afirmat el portaveu estatal del PP, que ha afegit que buscaran aclarir “el paper que van jugar quatre ministeris, el paper que van jugar algunes comunitats autònomes influenciades per l’interès polític i el paper del president en relació amb el seu entorn familiar”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

VÍDEO | Un bòlid artificial sobrevola el cel de Catalunya 

Notícia següent

Un cotxe sense control atropella greument diversos ciclistes

Notícies relacionades