Dijous, 23 de maig de 2024
És notícia

Comuns reivindica la coalició d’esquerres com a “l’única possibilitat real” d’un govern estable

Avatar photo
El cap de campanya de la candidatura li passa la patata calenta a Salvador Illa, “si té voluntat d’arribar a un acord”

El cap de campanya de Comuns Sumar, David Cid, ha reivindicat que “l’única possibilitat real” d’un govern estable i “l’única majoria viable” és un executiu de coalició d’esquerres.

En una entrevista a TV3, Cid ha avisat, però, que la seva formació vol un acord de continguts a partir de “propostes concretes”. “Els nostres 6 escons són determinants”, ha afegit.

En aquest context, ha afirmat que li toca al PSC, que ha guanyat les eleccions, explorar “si té voluntat d’arribar a un acord per a un govern de coalició d’esquerres”. “Haurem de veure si el PSC té aquesta voluntat o vol girar cap a Junts”, ha conclòs.

Segons l’anàlisi de Cid, només hi ha tres possibilitats després dels resultats del 12-M: un govern de coalició d’esquerres, una sociovergència o una repetició electoral.

Preguntat per si creu que el procés ha quedat liquidat, Cid ha evitat parlar en aquests termes i s’ha limitat a dir que l’independentisme ha perdut la majoria al Parlament. També ha reconegut que els 6 escons, 3 menys que en les últimes eleccions del 2021, no són els resultats que esperava la seva formació política. I ha assegurat que faran un “anàlisi crítica” del 12-M.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els detractors del Hard Rock s’estavellen a Tarragona

Notícia següent

Junts manté els 5 diputats/es a Lleida i el PSC aconsegueix el quart diputat

Notícies relacionades