VÍDEO: Una jutgessa és suspesa de les seves funcions després d’aparèixer en un vídeo eròtic

L'enregistrament amb un estríper s'hauria fet dins del mateix Palau de Justícia.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Des que la van anomenar com ‘la jutgessa sexi de Colòmbia’ el novembre de l’any passat per atendre seminua i amb cigarreta a la mà una audiència virtual, la jutgessa Vivian Polania sembla haver perdut els papers.

I és que ara ha estat suspesa de les seves funcions durant tres mesos a causa de la seva participació en un espectacle eròtic amb un estríper en les instal·lacions del Palau de Justícia de Cúcuta, on exerceix com a jutgessa.

De la nit al dia va passar a ser ella qui era jutjada, no només per la Comissió Seccional de Disciplina Judicial del Nord de Santander, sinó també, pels milers de colombians que van opinar sobre el vídeo en xarxes socials.

Segons va revelar en entrevista per al programa ‘Sin Carreta’ de Juan Diego Alvira, igual que amb el primer vídeo que la va fer passar un moment amarg en estar en boca de tots, els seus metges van haver d’incapacitar-la per depressió:

“Estic incapacitada set dies per depressió. Que m’hagin anomenat com la jutgessa sexi de Colòmbia, des d’aquí van començar a obrir-me disciplinaris i això va començar a afectar-me greument. Estic aquí, amb tota la bona fe, la intenció només va ser passar una estona agradable”, va declarar Polania.

“Se’m va presentar una infecció a la gola i (altres problemes) per psiquiatria. Tinc una síndrome de depressió, per la qual vaig estar l’any passat incapacitada durant quatre mesos”, va seguir lamentant sa Senyoria.

LA JUTGESSA NO ESCARMENTA

El nou enregistrament de la jutgessa Polania a les xarxes socials hauria estat gravat a les instal·lacions del Palau de Justícia de Cúcuta, enmig de les celebracions del mes d’Amor i Amistat. I és que la “festa de colors” dels diferents jutjats hauria arribat fins al menjador de l’entitat, on la jutgessa va ser gravada mentre un estríper, amb davantal i sense camisa, li ballava i li oferia un pastís amb forma de penis.

Segons ella, “La comparsa que tingués la millor entrada li donarien un premi en efectiu, per això decideixo fer l’entrada d’aquesta manera. Tots els jutjats ho van fer, però a l’única que esmenten és a mi. Aquella nit tots van riure (…) això només feia riure”.

A la peça, es veu els altres funcionaris celebrant l’acte de què participa Polania, però “tot i que estaven prenent licor en horari laboral, al Palau de Justícia”, només ella va ser amonestada.

“Una vegada em trec la toga, soc una altra persona, com qualsevol de vosaltres. La gent a mi no em coneix. Soc una persona supremament sola”, ha reblat Polania.