Desmantellen una plantació de 1.530 plantes de marihuana a Mont-ral

La quantitat de plantes intervingudes hauria suposat un comerç fraudulent d’aproximadament 80.000 euros

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Unitat d’Investigació de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls van detenir el 27 de setembre dos homes de 25 i 26 anys per un delicte de tràfic de drogues.

Fruit de la tasca d’investigació policial, el matí del 27 de setembre els agents dels mossos d’esquadra es van endinsar en una zona boscosa i de difícil accés anomenada la Cabrera que pertany al municipi de Mont-ral (Alt Camp).

Després d’una bona estona caminant pel bosc els agents van trobar amagats diversos cultius de marihuana distribuïts en diferents bancals amb un total de 1.530 plantes, que hauria suposat un comerç fraudulent d’aproximadament 80.000 euros. 

Al costat d’un dels bancals es van localitzar dues tendes de campanya amb estris de cuina i menjar i a l’interior d’una d’elles dos homes estirats damunt de dos matalassos.

La plantació comptava amb diverses basses d’aigua construïdes i una xarxa de canonades que baixaven fins al riu Brugent on amb l’ajuda d’una bomba d’aigua extreien i pujaven l’aigua del riu per emmagatzemar-la a les basses i després des d’allí poder regar les plantes.

Un cop finalitzades les comprovacions policials, els agents de la Unitat d’Investigació de la Comissaria de Valls van detenir els dos homes per un delicte de tràfic de drogues i han passat avui a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Valls.