VÍDEO: S’ensorra sobtadament un pont en construcció

El pont, que havia de travessar el riu Ganges, va col·lapsar per causes desconegudes, quedant enregistrat per diversos mòbils. Ja havia patit un altre esfondrament l'any passat.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest passat diumenge un pont en construcció es va esfondrar a Bhagalpur (Índia). El moment en què el pont es va esfondrar al riu Ganges va ser captat en vídeo. Afortunadament, el col·lapse del pont no va provocar víctimes.

L’ENSORRAMENT PROVOCA UN ENRENOU POLÍTIC

Després de l’enfonsament del pont, el líder de l’oposició a Bihar Vijay Kumar Sinha va criticar el govern del primer ministre Nitish Kumar insinuant que l’esfondrament de la infraestructura era deguda a la corrupció i els suborns que havia patit l’obra. L’obra havia estat pressupostada en uns 21 milions de dòlars.

 

A més, va afirmar que s’hauria d’investigar immediatament l’incident.“Cal que es depurin responsabilitats en aquest incident. Els implicats en la corrupció al govern han fixat les seves comissions. On és la vostra tolerància zero amb la corrupció?”– va afegir.

INVESTIGACIÓ EN MARXA

Poc després de l’enfonsament del pont, el Primer Ministre Nitish Kumar va ordenar una investigació i va demanar als funcionaris que identifiquessin els responsables de l’incident.

Nitish Kumar va dir ahir dilluns que havia donat instruccions als funcionaris per a prendre mesures estrictes contra els responsables dels “mals treballs de construcció” del pont sobre el riu Ganges.

“El pont que es va esfondrar ahir també s’havia ensorrat l’any passat. He donat instruccions a les autoritats interessades que estudiïn el tema seriosament. No s’està construint correctament, per això s’esfondra una vegada i una altra. El departament ho estudiarà, he donat instruccions als funcionaris que visitin el lloc i es prendran mesures”, va dir CM Nitish Kumar.

El primer ministre també va expressar la seva decepció pel retard en la finalització del pont i va dir que, juntament amb el seu adjunt Tejashwi Yadav, donaran instruccions per a la finalització del pont al més aviat possible.