Podria acabar amb el penis amputat després de 24 hores seguides de sexe sota l’efecte de l’èxtasi

Un alemany de 50 anys acaba amb el penis necrosat i un xoc sèptic després de passar-se 24 hores fent l'amor sense parar.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Un turista alemany de 50 anys, de vacances amb la seva dona a la Toscana, resta ingressat en estat greu a l’UCI de l’hospital de Grosseto, amb el penis necrosat i un important risc vital, després de passar-se 24 hores fent l’amor a l’hotel on passaven les vacances, a la localitat de Castel del Piano.

SEXE I ESTUPEFAENTS

La nit de l’11 de maig, l’home va ingerir grans dosis de MDMA, conegut popularment com a èxtasi, per a poder aguantar una veritable ‘marató de sexe’ amb la seva dona. És possible, encara que no s’ha confirmat, que l’home ingerís la droga tallada amb pastilles de sildenafil, la popular Viagra.

L’endemà, l’home va començar a trobar-se malament i va ser traslladat a l’hospital Misericordia, de Grossetto, on els facultatius d’urgències van determinar que l’home estava patint un xoc sèptic. Ara l’home, la vida del qual encara no està fora de perill, s’enfronta a l’amputació del penis i l’escrot, fortament necrosats.

Els metges han afirmat que la forta activitat mecànica a què va sotmetre el penis, junt amb les substàncies que va ingerir, són les causants de la necrosi dels seus teixits, i del xoc sèptic que li ha provocat una perillosa baixada de tensió arterial.

Els metges lluiten per salvar-li la vida, i han deixat entreveure que tant penis com escrot tenen molts números de ser amputats. De l’estat de la dona, que va ingressar junt amb el seu marit, no se’n sap res.