Mor un nadó després de sis hores al sol, oblidat en un cotxe

El pare, desesperat, creia que l'havia deixat a la llar d'infants. Després de sis hores al sol, la nena, de 14 mesos, va morir asfixiada.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Photo of sweet cute mommy son dressed casual clothes buckling up seatbelt inside auto transport.

“Estava segur que l’havia deixat a la llar d’infants abans d’anar al despatx”, va repetir al fiscal el pare de la petita que ahir va morir al cotxe asfixiada per la calor. El carrabiner de 45 anys investigat, com a acte degut, per l’abandonament d’un menor continua en estat de xoc.

Fins i tot els investigadors parlen d’una fatalitat tràgica. Sis hores al sol, que no van deixar sortida a la nena de 14 mesos. Sola al cotxe vermell aparcat just davant de la direcció general de personal militar de Cecchignola (Itàlia).

Ningú oblida els crits desesperats de la mare de la petita després de descobrir que la seva filla no era a la llar d’infants i trobar-la encara al seient del cotxe.

Un carrabiner que va córrer a ajudar va trencar la finestra intentant salvar la petita, però ja no presentava signes vitals. Tampoc no van poder fer-hi res els serveis d’emergències del 118.

Ara l’autòpsia confirmarà les causes de la mort, moment en què la posició del pare podria empitjorar. El cotxe va ser confiscat per comprovar si el seient estava equipat amb el dispositiu anti-abandonament obligatori per a nens menors de 4 anys.

UNA NOTA A L’APARCAMENT

“Descansa en pau angelet” és la nota juntament amb un gira-sol que algú ha volgut deixar a la reixa que tanca l’aparcament de Cecchignola en record de la petita.

En aquest laberint de carrers i edificis on viuen centenars de soldats, és difícil oblidar la tragèdia. Fins i tot fora dels murs de la ciutadella només hi ha desconcert.