Alba López (PSC) serà la primera alcaldessa de la història del Catllar

Alba López s’ha mostrat “molt emocionada i molt honorada per tenir la responsabilitat de ser la primera dona alcaldessa del meu poble en la seva història democràtica"

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’acord subscrit pels grups municipals del PSC, Junts, ERC i Mou-te pel Catllar permetrà que Alba López, regidora electe socialista, es converteixi en la primera alcaldessa de la història democràtica d’aquest municipi del Tarragonès.

Així, d’acord amb el pacte de Govern signat per aquestes forces polítiques, Alba López ostentarà l’alcaldia els darrers 21 mesos d’aquest mandat que ara s’inicia, d’acord amb el percentatge de vots obtinguts pel PSC a les eleccions municipals.

En aquest sentit, Alba López s’ha mostrat “molt emocionada i molt honorada per tenir la responsabilitat de ser la primera dona alcaldessa del meu poble en la seva història democràtica. La veritat és que assumeixo aquesta responsabilitat amb moltes ganes perquè crec que com a dona i com a jove puc aportar un aire nou a la política catllarenca.”

“Governarem pensant en tothom, no només en aquells que ens han votat. El Catllar líder que defensem els i les socialistes requereix grans consensos per avançar. Uns consensos que ens necessiten a tots i a totes. El pacte progressista que hem assolit ens permetrà impulsar aquest projecte guanyador que no exclou a ningú, ha avançat la futura alcaldessa del municipi.

Per la seva banda, el primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, ha valorat “molt positivament aquest nou acord de Govern progressista que ha assolit el PSC a les comarques tarragonines.”

“La veritat és que ens hem consolidat com el partit central de la política catalana, l’únic que és capaç d’arribar a acords i governar amb un ampli ventall d’opcions polítiques de la vida pública catalana. És la política útil que defensa Salvador Illa que cada cop suma més suport electoral i que ha arribat per quedar-se i consolidar-se en benefici de tots”, ha reblat el primer secretari dels socialistes de les comarques tarragonines.