Vielha e Mijaran aprova el pressupost municipal de 2022

La partida més important és corresponent al projecte urbanístic previst en l’àrea de Coto Março

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Durant la sessió ordinària celebrada aquest matí, el ple de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran ha aprovat inicialment el pressupost municipal de 2022, valorat en 6.950.959,96€, la qual cosa suposa un 13,91% més alt en relació als comptes de 2021. La partida més important és de 543.868,52€ corresponent al projecte urbanístic previst en l’àrea de Coto Março.

Aquest pressupost ha tirat endavant amb els vots d’Unitat d’Aran, i ha comptat amb l’abstenció de Convergéncia Aranesa i el vot en contra d’Aran-Amassa.

Durant el ple també s’ha aprovat la moció de suport a la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern Pirineus-Barcelona 2030, que ha comptat amb els vots a favor dels grups d’Unitat d’Aran i Convergéncia Aranesa, mentre que Aran-Amassa ha votat en contra.

D’altra banda, tots els grups municipals han aprovat la moció per a crear una partida pressupostària per a ajudar econòmicament als estudiants matriculats fora de la Val d’Aran en el curs 2021-22, ajudant a les famílies en uns moments molt complicats a conseqüència de la pandèmia per la COVID-19.