Vielha e Mijaran aprova el pressupost municipal de 2022

La partida més important és corresponent al projecte urbanístic previst en l’àrea de Coto Março

Durant la sessió ordinària celebrada aquest matí, el ple de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran ha aprovat inicialment el pressupost municipal de 2022, valorat en 6.950.959,96€, la qual cosa suposa un 13,91% més alt en relació als comptes de 2021. La partida més important és de 543.868,52€ corresponent al projecte urbanístic previst en l’àrea de Coto Março.

Aquest pressupost ha tirat endavant amb els vots d’Unitat d’Aran, i ha comptat amb l’abstenció de Convergéncia Aranesa i el vot en contra d’Aran-Amassa.

Durant el ple també s’ha aprovat la moció de suport a la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern Pirineus-Barcelona 2030, que ha comptat amb els vots a favor dels grups d’Unitat d’Aran i Convergéncia Aranesa, mentre que Aran-Amassa ha votat en contra.

D’altra banda, tots els grups municipals han aprovat la moció per a crear una partida pressupostària per a ajudar econòmicament als estudiants matriculats fora de la Val d’Aran en el curs 2021-22, ajudant a les famílies en uns moments molt complicats a conseqüència de la pandèmia per la COVID-19.