En marxa la segona edició del Bibliolab tecnològic, impulsat per la Biblioteca de Vila-seca

Ja es poden fer inscripcions al web de la biblioteca

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Biblioteca de Vila-seca. Imatge pròpia

La Biblioteca de Vila-seca posa en marxa per segon any consecutiu el projecte Bibliolab tecnològic, una proposta d’innovació tecnològica que acollirà un total de 15 cursos i tallers adreçats a infants i joves per a què puguin experimentar amb eines informàtiques avançades d’accés lliure: robòtica, impressió 3D, programació amb Scratch, escàner 3D, realitat augmentada, entre d’altres.

A més d’aquests cursos, a partir del setembre i cada primer dimecres de mes, tindran lloc unes mini càpsules amb les quals s’abordaran temes com ara dibuix amb l’ordinador, exploració de l’IMAC, edició de fotografies o dubtes sobre programari.

Els cursos, que s’iniciaran el proper 4 de maig, s’impartiran a la Biblioteca de Vila-seca i també als Biblio@ccés de la Pineda i de la Plana. Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a la Biblioteca de Vila-seca (carrer de Tarragona, 7), a través del telèfon 977 391363, enviant un correu electrònic a bm.vila-seca@vila-seca.cat o visitant el web de la Biblioteca, on s’hi pot trobar un formulari per a inscriure’s.