Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Vila-seca inaugura la nova seu de la Cooperativa Agrícola

Avatar photo

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, va destacar que "amb aquesta nova seu se seguirà donant suport a la pagesia d'una forma més actual i preparada"

Ahir diumenge va tenir lloc la inauguració de la nova seu de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca, situada al Polígon l’Alba de Vila-seca, concretament al carrer del Mas de l’Abat, 125.

La inauguració va comptar amb la presència de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, així com de diversos membres de la Corporació Municipal i, per part de la Cooperativa, del seu president Francesc Gené i altres membres i socis.

 

Després de la descoberta de la placa inaugural per part de l’alcalde i el president, va iniciar-se l’acte d’inauguració, el qual va ser conduït i presentat pel periodista vila-secà Xavier Graset. En primer lloc, es va visualitzar un vídeo de la història de la Cooperativa i, a continuació, el president de la Cooperativa va fer la seva intervenció i va lliurar a l’alcalde l’estandard de l’antiga Coral la Renaixença, per tal que pugui romandre al Conservatori de Música de Vila-seca.

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, va destacar que “amb aquesta nova seu se seguirà donant suport a la pagesia d’una forma més actual i preparada”, afegint que “la Cooperativa pot seguir sent una realitat gràcies a l’esforç de tots els seus membres, els quals sempre han estat capaços d’optimitzar els recursos i tirar endavant, sense mai oblidar els seus orígens i respectant la feina feta pels seus antecessors”.

 

La inauguració de la Cooperativa va finalitzar amb l’actuació musical del duet de violins format per Laura Gené i Albert Rodríguez, i un refrigeri ofert per la Cooperativa Agrícola de Vila-seca.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Assassina la seva parella invàlida omplint-li la boca de bosses de plàstic

Notícia següent

PSC Reus afegeix Anabel Martínez, Manel Muñoz i Pilar López a la llista electoral

Notícies relacionades