Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

Assassina la seva parella invàlida omplint-li la boca de bosses de plàstic

Avatar photo

Una dona va assassinar el seu company sentimental de forma cruel, aprofitant la seva debilitat.

Verónica C.H. va mantenir una forta discussió amb qui era la seva parella, que presentava un deteriorament sever a causa d’una cardiopatia, antecedents de VIH, i seqüeles de diverses fractures a conseqüència d’un accident de trànsit, per la qual cosa necessitava crosses per caminar.

L’acusada i la víctima, Francisco, eren parella sentimental i convivien des de feia uns quants anys, i ambdós eren drogoaddictes. L’endemà d’un dia carregat de discussions, i aprofitant la debilitat física de Francisco, que a més presentava un estat d’intoxicació per estupefaents que el privava de la capacitat per a defensar-se, Verónica va introduir diverses bosses de plàstic a dins de la boca de Francisco, i la hi va segellar amb cinta adhesiva junt amb el nas, impedint-li tota capacitat de respiració.

CONDEMNADA A 20 ANYS DE PRESÓ

Aquests fets van succeir el març del 2018, i ara la dona ha estat condemnada per l‘Audiència Provincial de Madrid a 20 anys de presó. La sentència de la Secció 23 de l’audiència madrilenya, a què ha tingut accés EFE, segueix el veredicte del jurat popular que va enjudiciar el cas al novembre, i que va considerar Verónica C.H. culpable d’assassinar el que era la seva parella.
La Fiscalia demanava per a ella 22 anys de presó per un delicte d’assassinat amb l’agreujant de parentiu, mentre que la defensa va demanar la seva absolució i, subsidiàriament, que fos condemnada a 3 anys i 6 mesos de presó per homicidi amb les atenuants molt qualificades de drogoaddicció i dilacions indegudes.
Ara la Sala condemna l’acusada per assassinat, ja que va voler matar la víctima, que no es va poder defensar, i no queda provat que la seva addicció a les drogues influís en la seva capacitat per a saber què feia.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eight + 6 =

Notícia anterior

La ciutadania de Castelldefels ja pot gaudir de la renovada Avinguda dels Banys

Notícia següent

Vila-seca inaugura la nova seu de la Cooperativa Agrícola

Notícies relacionades