Una delegació del Parlament Europeu visitarà les obres de Tarragona 2018

  El conveni de patrocini amb Loterías y Apuestas del Estado se signarà el divendres 12 de maig

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Aquest diumenge l’Intergrup d’Esports del Parlament Europeu visitarà les obres de l’Anella Mediterrània de Tarragona 2018. Aquesta és una de les qüestions que s’ha tractat aquest dimarts a la reunió de la Comissió Informativa Especial dels Jocs Mediterranis, que ha comptat amb la presència de representants de tots els grups municipals.

  La delegació, formada per 6 eurodiputats, estarà encapçalada per Santiago Fisas, president de l’Intergrup, ex-secretari d’Estat per l’Esport i ex-vicepresident del Comitè Olímpic Espanyol. La visita s’emmarca en les negociacions per la tramitació d’una esmena al pressupost comunitari per incloure una partida específica per als Jocs Mediterranis.

  D’altra banda, també s’ha informat que el divendres 12 de maig se signarà el contracte de patrocini amb la Sociedad Estatal Loterías y Apuestas del Estado, per valor de 2 milions d’euros. D’aquesta manera es ratificarà l’anunci que va fer el passat 29 de març el president del Consejo Superior de Deporte, José Ramón Lete.

  En la mateixa reunió, a més de fer el balanç de la darrera visita del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis i de la signatura del conveni amb el govern de l’Estat, s’ha explicat la col·laboració dels Jocs Mediterranis amb la Copa del Món de Paratriatló i la Copa d’Europeu en l’Elit, que tindran lloc aquest juliol a Altafulla, municipi que serà seu de la prova de triatló en els Jocs Mediterranis.

  Properament els integrants de la Comissió Informativa es desplaçaran a Barcelona per conèixer de primera mà el model de gestió de les instal·lacions esportives dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.