Tret de sortida a la formació ‘Tarragona Economia Social i Solidària’

Els millors projectes d'emprenedoria que sorgeixin aquest juliol seran becats i comptaran amb l'acompanyament tècnic perquè es consolidin

El passat 29 de juny va començar el cinquena edició de Tarragona Economia Social i Solidària (TESS), un programa d’acompanyament a l’emprenedoria en projectes socials que organitza Tarragona Impulsa des del 2018. Aquestes jornades formatives s’estendran durant tot el mes de juliol amb 11 sessions enfocades en la consolidació de les idees de negoci de les persones participants i també en l’acompanyament tècnic dels equips de Tarragona Impulsa i CoopCamp, col·laboradora de la iniciativa.

Segons el conseller d’Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño, “amb aquest programa ajudem a enlairar aquells emprenedors i emprenedores de Tarragona en el món laboral”. Per a Castaño “el suport a aquestes noves idees de negoci permeten desenvolupar la ciutat i fixar a la gent al territori“.

Els millors projectes del programa podran optar a una beca a l’emprenedoria, que consisteix en un ajut econòmic directe per a la creació i posada en marxa del projecte. També es posa al seu abast, el seguiment i l’acompanyament per part dels equips tècnics de CoopCamp i Tarragona Impulsa durant el període de consolidació.