Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

El Teatre Municipal Orfeó Canongí estrena temporada

Avatar photo
Aquest acte inicial donarà pas a diverses actuacions artístiques, tant escèniques com musicals

Aquest passat dissabte es va estrenar la nova temporada del Teatre Municipal Orfeó Canongí (OCTM) amb “Amor a mort de The Feliuettes”, una comèdia farcida d’esquetxos que reflexiona sobre l’amor romàntic, la dependència emocional, la por a estar sola, les jerarquies de l’amor entre d’altres aspectes.

Aquest acte inicial donarà pas a diverses actuacions artístiques, tant escèniques com musicals, que el regidor de Cultura, Salvador Ferré aconsella que “no us en perdeu cap, ja que en la seva majoria, són oportunitats úniques de gaudir d’espectacles de gran qualitat a la Canonja”. Burundanga, és un èxit segur que ja ha esgotat pràcticament totes les localitats pel proper 9 de març, o Mayte Martín i el seu espectacle “Tatuajes”, que situa dins de la seva agenda el nostre Teatre Municipal, a l’alçada d’espais com el teatre de “La Maestranza de Sevilla”, el “Teatro de la Zarzuela” de Madrid o el propi “Palau de la Música Catalana”, oferint una oportunitat única de veure i escoltar aquesta artista a la Canonja el dissabte 23 de març.

L’OCTM obre les portes el mes d’abril durant tres caps de setmana. “El perro del hortelano”, que des de la seva estrena al teatre d’Almagro, no ha parat de recollir tants èxits com crítiques positives. “La llum de la Sarsuela”, amb un repertori que va des de la cançó popular fins a “Cançó d’amor i de guerra”, passant revista a obres tan conegudes com “La tabernera del Puerto” o “Luisa Fernanda”, i acabem l’abril amb Anna Roig, que retorna al remodelat Orfeó Canongí amb nou disc i nou espectacle. Tres bones i variades raons per assistir al teatre al mes d’abril. El 18 de maig, es presenta Marta Marco al Teatre Municipal.

El regidor de cultura, Salvador Ferré comenta que “lL’arribada d’aquesta artista al nostre teatre, és un d’aquells moments que donen significat i omplen d’orgull una programació escènica”. Més tenint en compte que ho fa amb el Monòleg de Mónica Dolan. Un tema cru que mostra la Marta Marco sola davant del públic. “Una ocasió única per gaudir d’aquesta actriu al nostre teatre”, afegeix Ferré. I al juny, acaba la temporada amb una divertida comèdia “La paella dels dijous”, produïda per “On el teatre Batega”, que agrupa les sales de petit format de Barcelona i estrenada al Festival Grec. Una obra on no tot és allò que sembla…

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La UdL lidera un projecte per valoritzar el romànic pirinenc més desconegut

Notícia següent

Aqualia centralitzarà el servei d’aigua als barris de muntanya de Molins de Rei

Notícies relacionades