Un incendi en una empresa de La Canonja crema 17 contenidors

Incendi en una empresa de La Canonja. PROTECCIÓ CIVIL

Un incendi en l’empresa Elix Polymers de La Canonja (Tarragona) ha cremat aquest dimecres 17 contenidors, i ha estat extingit pels bombers del parc químic de la zona sense causar ferits.

Protecció Civil de la Generalitat ha detallat en diversos tuits recollits per Europa Press que la situació ha quedat controlada, i que els 17 contenidors cremats eren de polímers residuals.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut unes 30 trucades d’avís per l’incendi en l’empresa, propera a la planta que va patir una explosió al gener de 2020 que va provocar la mort de tres persones.

“Incident menor”

Elix Polymers ha explicat en un comunicat que ha estat “un incident menor que ha ocasionat una columna de fum visible des de l’exterior”, produït sobre les 17.00 hores a l’àrea d’emmagatzematge de residus de les instal·lacions.

Ha assegurat que l’incident ha estat comunicat al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) “seguint els protocols establerts”, i que ha estat controlat en pocs minuts amb mitjans propis i suport dels bombers del parc químic.

“La situació està controlada i l’activitat de l’empresa i del Polígon Químic Sud no s’ha vist afectada”, ha garantit l’empresa.