La Canonja prepara la cinquena edició de l’Ecoverd

Del 3 al 12 de juny se celebraran activitats relacionades amb el medi ambient i la vida saludable

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Canonja, amb la col·laboració d’entitats del poble, presenta un any més el programa de l’Ecoverd, una setmana dedicada al medi ambient i a la vida saludable i que enguany arriba a la cinquena edició.

Des del dia 3 fins el 12 de juny tot un seguit d’actes ompliran el programa de l’Ecoverd, des de xerrades i tallers informatius, a càrrec d’especialistes, de temes diversos com “Història, tecnologia i recerca de l’olivera a Catalunya”, “Podem salvar el món amb el què mengem”, ‘Les conseqüències de comprar / consumir / llençar’, ‘Biodiversitat km O. Històries molt animals al costat de casa’; fins a activitats més lúdiques, esportives o relaxants com la sessió de Hatha i Yin Yoga, l’espectacle familiar “En Bernat el pescador”, la sortida amb bicicleta a Constantí amb activitat especial al riu Francolí, la caminada popular guiada pels voltants de la Canonja i la gimcana familiar per tal d’ajudar al superheroi TRIPLE R. “Ens hem hagut d’adaptar a les actuals circumstàncies però no podíem deixar de celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient”, ens comenta la regidoria de l’àrea, Glòria Virgili.

Al llarg de la setmana els centres educatius canongins, escola, institut i llar d’infants també organitzaran activitats relacionades amb el medi ambient i la cura del nostre entorn. I, a càrrec de Ecovidrio Ecoembes, dues educadores recorreran la via pública per explicar-nos la importància de reciclar correctament el vidre i el plàstic.

Glòria Virgili considera que les passades edicions són una mostra de la sensibilització que tenen els canongins envers aquests temes i que “per tant en aquesta cinquena edició hem volgut preparar més accions i activitats relacionades amb el medi ambient, la vida saludable i la sostenibilitat. Sabem la importància que tenen aquests petits gestos per aconseguir un mon més net i sa”.

Les activitats de l’ECOVERD són gratuïtes i tenen aforament limitat. En el programa d’actes penjat a la web www.lacanonja.cat hi trobareu tota la informació i quines requereixen inscripció prèvia per tal de poder-hi participar.