Ingressen a presó dos homes per dos robatoris amb força en domicilis de Salou

En un dels robatoris els detinguts van fugir pel balcó en el moment en què els propietaris els van sorprendre

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra la Unitat d’Investigació de Tarragona van detenir el passat 2 i 3 d’abril a Salou (Tarragonès) dos homes de 21 i 23 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de Salou, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a domicili.

La investigació es va iniciar durant la segona quinzena del mes de març després de produir-se dos robatoris de similars característiques a l’interior de domicilis d’una zona molt concreta propera a la Platja de Ponent de Salou.

El primer dels robatoris el van cometre la matinada del 13 de març quan els propietaris es trobaven a l’interior. La víctima va denunciar que li van sostreure el moneder, joies, targetes de crèdit, diners en efectiu i una tauleta tàctil. La denunciant va relatar que sospitava que els lladres havien entrat pel balcó del menjador ja que s’havia trobat la persiana pujada i la porta oberta.

El segon dels robatoris el van perpetrat la matinada del 19 de març quan els denunciants van alertar als mossos perquè havien localitzat dues persones a l’interior del seu pis. Els detinguts, al veure’s sorpresos, van fugir despenjant-se pel balcó i sense poder sostreure res.

Amb les diferents pistes i proves recollides, els mossos van localitzar i detenir els autors dels robatoris a Salou.

El 3 d’abril es va realitzar dues entrades i perquisicions en els domicilis dels detinguts on es va localitzar un televisor, un equip de música, roba i una joia que pertanyia a una de les víctimes.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

El detinguts van passar el 4 d’abril a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.