Un total de 93 pacients hospitalitzats amb coronavirus han estat donats d’alta a Sant Camil

L'Hospital no ha enregistrat cap defunció amb coronavirus des de l'últim balanç

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

Garraf

Per segona vegada des de l’inici de la crisi sanitària a la nostra comarca, el centre hospitalari de Sant Camil no ha enregistrat cap mort amb coronavirus en les darreres 24h. Així ho ha fet saber el Consorci Sanitari del Garraf en el balanç presentat aquest dilluns al migdia, on l’entitat ha confirmat que des del passat divendres, el centre manté el nombre de pacients hospitalitzats amb afeccions respiratòries en un total de 127.

A més a més, la xifra de pacients que havien estat hospitalitzats amb coronavirus i que han rebut l’alta, suma ja un total de 93 persones després que cinc d’elles hagin estat donades d’alta des d’ahir.

Alt Penedès

En relació amb el seguiment de la crisi sanitària per coronavirus a l’Alt Penedès, el darrer balanç es veu incrementat en el nombre de pacients respiratoris hospitalitzats, ja que  l’Hospital Comarcal en comptabilitza 60. Cal sumar també una nova víctima mortal que deixa un balanç de 12 morts amb Covid-19 a l’Hospital Comarcal.

Com en les darreres jornades, el nombre d’altes per contagi de coronavirus al centre manté una tendència a l’alça i des d’ahir en suma cinc de noves amb un còmput total de 39.