Un patinet elèctric hauria provocat l’accident mortal al carrer Apodaca

Un dels conductors va donar un cop de volant per evitar-lo i va xocar frontalment contra el cotxe de la vícitma

L’accident mortal d’aquest dimarts al carrer Apodaca de Tarragona podria haver estat originat per un patinet elèctric. Segons informa El Caso, diversos testimonis dels fets apunten que aquest vehicle de mobilitat personal hauria provocat l’accident i la Guàrdia Urbana està investigant quina podria ser la seva implicació.

En l’accident van xocar dos vehicles, un Ford Kuga conduït per un home de 80 anys i un Honda Cívic conduït per la dona de 70 anys que va morir en el sinistre. Segons els testimonis, el conductor del Ford Kuga baixava des del carrer Unió quan va haver de donar un cop de volant per esquivar el patinet elèctric i fruit de la maniobra va xocar frontalment amb el cotxe de la víctima.

La dona va ser atesa al mateix lloc dels fets pels Serveis d’Emergència. Tot i que inicialment el pronòstic que s’havia donat era que el seu estat era de menys greu, al poc d’arribar a l’hospital de Santa Tecla, on va ser traslladada, va morir a conseqüència de les ferides.

Per la seva banda, el conductor que va envair el carril contrari, només va patir ferides lleus, i es va negar a realitzar la prova d’alcoholèmia en el lloc dels fets, com li van demanar agents de la Guàrdia Urbana. Finalment va ser traslladat a l’Hospital Joan XXIII, on l’anàlisi de sang va donar negatiu. Segons fonts de la Guàrdia Urbana, el conductor del Ford Kuga tenia el carnet de conduir caducat.