Toyota Autoforum contribueix a la investigació del càncer amb l’AECC

Aquest dimarts, al matí, el president de la delegació de Tarragona de l’Associació de Catalunya contra el Càncer (AECC), Frederic Adán, ha visitat les instal·lacions centrals dels concessionaris Toyota Autoforum, a Tarragona.

El motiu de la visita d’Adán ha estat oficialitzar la donació que els concessionaris Toyota Autoforum han realitzat a l’AECC per donar suport als pacients de càncer, les seves famílies i per ajudar a finançar projectes de recerca oncològica.

La donació de 1.000 euros s’ha escenificat amb una fotografia entre Adán i el gerent d’aquests concessionaris, Pere Vidales, qui ha traslladat la voluntat de seguir contribuint en futures accions.

“Toyota no és només una marca que creu en un món més sostenible, sinó en un futur millor. I el nostre objectiu des de Toyota Autoforum, és materialitzar aquest compromís a través d’iniciatives com aquesta i que incideixen positivament en la societat que ens envolta”, ha dit Vidales.

Toyota Autoforum és, precisament, un dels patrocinadors oficials de l’All Together Week, un esdeveniment digital que l’AECC està duent a terme des del passat dia 19 de novembre, fins aquest dijous 26, entre totes les seves delegacions catalanes.

Aquesta campanya digital, ofereix diverses activitats gratuïtes a càrrec de reconeguts experts i influencers del moment, cantats, cuiners, periodistes i esportistes que també s’han sumat a la causa.