Sant Jordi 2021 arriba al Port de Tarragona amb activitats culturals per a la ciutadania

A partir del 20 d’abril fins al 25 d’abril el Moll de Costa acollirà activitats culturals dirigides a petits i grans

Sota el lema ‘Sant Jordi al Port’, el Moll de Costa, la marca cultural del Port de Tarragona ofereix un seguit de propostes culturals per a tota la ciutadania en el marc de la Diada de
Sant Jordi del 23 d’abril.

La proposta del Port, és reunir des del 20 d’abril fins al 25 d’abril, a l’entorn del Moll de Costa i amenitzar aquestes dates. Parada de llibres i activitats populars com ara una divertida representació de titelles, la possibilitat de visitar el Port des de la Golondrina, visites guiades del Museu al Serrallo o representacions teatralitzades, com la ja reconeguda ‘Treballant al Moll’.

Per poder participar en les activitats culturals, es necessita fer una reserva prèvia a les adreces assignades per a cada proposta. Tota la informació està publicada a l’espai del web del Port https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/agenda-activitats que recopila els detalls de totes les activitats programades per Sant Jordi 2021.

El període d’inscripció finalitza el dijous 22 d’abril, però, sempre estarà subjecte a la disponibilitat de les places. Cal recordar que es tracta d’activitats que segueixen les mesures de seguretat i higiene establertes per la COVID 19 i per tant tenen un aforament més limitat que en una situació de normalitat.

Cal afegir, que tots els esdeveniments programats són d’entrada lliure i estan dirigits a petits i grans.

El Port fa una crida a la participació amb l’objectiu de celebrar de la forma més agradable i divertida possible aquest Sant Jordi 2021.